Odštampajte ovu stranicu
utorak, 24 februar 2015 18:39

Foto - konkurs: "Vršac kroz tvoj objektiv" Istaknut

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Unija studenata opštine Vršac organizuje foto - konkurs sa temom: “Vršac kroz tvoj objektiv“. Cilj nam je da ovim putem afirmišemo mlade zaljubljenike u fotografiju i da se javnosti prikaže Vršac kroz što veći broj fotografija.

Sve fotografije biće objavljivane na sajtu www.studentivrsac.org. Sjajne nagrade za najbolju i najpopularniju fotografiju obezbedili su Compact računari a nesebičnu pomoć u organizaciji dali su Design studio Clickman i Foto klub Vršac. 

Propozicije:
Fotografije slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Navesti ime i prezime autora, prebivalište, datum rođenja, broj telefona i naziv fotografije
Pravo da učestvuju imaju mlađi od 30 godina
Svaki učesnik može poslati samo jednu fotografiju
Format fotografije: JPG
Dimenzije: do 1000px
Veličina poslate fotografije ne sme prelaziti 2Mb

Imena autora fotografija neće biti objavljivana pored fotografija na samom portalu i neće biti predočena članovima žirija.

Nagrade:
Najpopularnija fotografija – fotografija koja skupi najviše lajkova na sajtu www.studentivrsac.org osvojiće tablet računar VIVAX TPC 7101;
Najbolja fotografija po oceni žirija – EYCA kartica i poklon paket od Compact računara (futrola za telefon, slušalice, diskovi i miš za računar);

Konkurs je otvoren do 1. aprila. Žiri čine predstavnici Compact računara, Design studia Clickman i Foto kluba Vršac. Pozivamo sve ljubitelje fotografije da krenu u akciju i šalju svoje fotografiju u što većem broju, a ostale građane pozivamo da se uključe u izboru za najpopularniju fotografiju klikom ovde. 

 

Pročitano 8171 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 26 januar 2017 13:48
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org