Odštampajte ovu stranicu
ponedeljak, 21 decembar 2015 18:12

Završena humanitarna akcija i poseta Domu "Vera Radivojević" Istaknut

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Unija studenata opštine Vršac je povodom meseca solidarnosti organizovala humanitarnu žurku, kao i akciju prikupljanja pomoći za decu iz Doma za nezbrinutu decu i omladinu „Vera Radivojević“ iz Bele Crkve.
Već treću godinu za redom smo tokom decembra prikupljali odeću, kozmetiku, igračke i hranu, koje smo odneli deci iz doma. Pored prikupljenih priloga, uručena im je i slika, poklon mladog vršačkog umetnika Filipa Daćevca. Imali smo priliku da provedemo nekoliko sati sa članovima doma, igrali smo košarku i fudbal i zabavljali uz posluženje. Kasnije su nas proveli po svojim sobama i pohvalili se novogodišnjim dekoracijama.
„Drago mi je što smo se danas družili sa mališanima i potrudili se da im ulepšamo predstojeće praznike. Unija će rado organizovati ovakve akcije i tokom naredne godine.“ izjavio je Nemanja Antić, koordinator sektora za rad sa vršačkim studentima.
Zahvaljujemo se svima koji su doneli priloge, kao i kompaniji Swisslion-Takovo, kafiću BIMS 059, piceriji Masters i slatkoj radionici Jovana, koji su svojim prilozima podržali ovu akciju.

Autorke teksta: Jelena Njegomir i Milana Batrnjin

Pročitano 1969 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 21 decembar 2015 18:15
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org