Odštampajte ovu stranicu
nedelja, 18 oktobar 2015 16:49

Konkurs za najbolje volontere Južnog Banata

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Connecting people i Regionalni volonterski centar Pančevo, povodom Međunarodnog dana volontera (5. decembar), po drugi put raspisuju konkurs za dodelu godišnjih Volonterskih nagrada na teritoriji Južnog Banata.
 
Nagrade će biti dodeljene u dve kategorije – najboljem volonteru i najboljoj volonterskoj akciji.
 
Nagrada za najboljeg volontera sa dodeljuje pojedincima, koji su volonterskim radom doprineli delovanju za opšte dobro na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2014. do 1. novembra 2015.
 
Nagrada za najbolju volontersku akciju dodeljuje se udruženjima i neformalnim grupama, koje su u istom vremenskom periodu realizovale volontersku akciju. Volonterske aktivnosti mogu da budu prevencija zavisnosti, socijalne aktivnosti za decu i mlade, briga o starijima, kultura i umetnost, zaštita okoline, zaštita i zbrinjavanje životinja, briga o siromašnima.
 
Regionalni volonterski centar poziva udruženja, fondacije, ustanove ili institucije sa teritorije Južnog Banata da predlože svoje kandidate.
 
Konkurs je otvoren do 20. novembra, a prijave treba slati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Kriterijume konkursa možete videti OVDE.
 
Nagrade de biti uručene na Sajmu volontera i organizatora volontiranja, koji de se održati u dvorani „Apolo“ u Pančevu, 5. decembra.
 
Izvor: evrsac.rs
Pročitano 2624 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 18 oktobar 2015 17:01
Aleksandra Zarija

Studentkinja Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.