Odštampajte ovu stranicu
petak, 28 novembar 2014 13:55

Novi Omladinski "O - Radio"

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Novi omladinski program, "O radio", zvanično počinje sa radom 29.11.2014. U pitanju je internet portal koji će se emitovati preko Radio - televizije Vojvodina.
 
Cilj ovog medija je da mlađim slušaocima, uglavnom studentima, približi sadržaje koji se sve ređe mogu naći na drugim radio stanicama, a to su putovanja, tehnologija, sport, koncerti i kulturna dešavanja, studentski život i mogućnosti zaposlenja. 
 
Početni, eksperimentalni "O radio" je već bio emitovan letos za vreme Exit i Sea Dance festivala, a muzika će i dalje biti glavni segment programa. Slušaoci će takođe imati priliku da poslušaju gostovanja mnogih autora i umetnika urbane muzičke scene.
 
Posebna zanimljivost je činjenica da će novi Omladinski radio biti dvojezičan, tako da će se emitovati i posebna emisija "English hour" u kojoj će se diskutovati isključivo na engleskom jeziku.
 
Start emitovanja programa biće obeležen na 65. rodjendan Radio Novog Sada, 29.11. u oba hola Studija "M", gde će nastupati Deca Loših Muzičara, Ničim Izazvan, Killo Killo Banda,  DJ-evi Fakir, Fanatik, XLX, Yeah Left, Dada Selectah i DeeFace. Svi koncerti će se uživo emitovati na "O Radiju".
Pročitano 2791 puta
Mariana Fodor

mariana.fodor@studentivrsac.org