Odštampajte ovu stranicu
sreda, 24 decembar 2014 09:40

Umetnost Lee Ilić

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)

Lea Ilić je mlada umetnica iz Vršca, rođena 1. Avgusta  1991. Posle gimnazije „Borislav Petrov Braca“, završava Fakultet za medije i komunikacije, smer Digitalne umetnosti i novi mediji, na beogradskom Univerzitetu „Singidunum“.

 Bavi se kreativnim stvarima - fotografijom, snimanjem, montiranjem crtanjem...krasi je ogromno iskustvo u dokumentarnoj fotografiji, fotožurnalizmu, modnoj fotografiji i Photoshop editing – u. Objavljuje fotografije u magazinu „Student“, a dobitnica je i mnogih priznanja i nagrada, među kojima su: osvojeno prvo mesto na konkursu organizovanom od strane izdavačke kuće Hesperia na temu „Identitet Beograda“ i prvo mesto na konkursu Kreativnog magazina na temu „Patnja“. Za sebe kaže da je uporna, vredna i radoznala, te da ima tu sposobnost da se uvek dočeka na noge.

Delić Leinog umetničkog rada možete pogledati u galeriji ispod, a ako imate želju da i vas fotografiše ili učini nešto lepo za vas, možete joj pisati na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Takođe možete posetiti i njenu fb stranicu „Lea Ilić Artworks“ ili website http://leailic.businesscatalyst.com/index.html

 

Pročitano 4240 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 24 decembar 2014 09:54
Mariana Fodor

mariana.fodor@studentivrsac.org