Odštampajte ovu stranicu
ponedeljak, 14 jul 2014 00:00

Turnir u odbojci na pesku

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Vršačka ulična olimpijada počinje za 7 dana, narednog ponedeljka 21. jula u organizaciji Unije studenata opštine Vršac. Olimpijada će započeti turnirom u odbojci na pesku na jezeru. Fond za nagrade za turnir u odbojci je 30.000din. Pored novčanih, najbolje takmičare i takmičarke očekuju i vaučer nagrade, kao i pehari i medalje za najbolje ekipe i najbolje pojedince.

Želimo da podstaknemo i pospešimo razvoj odbojke na pesku u Vršcu i regionu - navodi Igor Santrač, koordinator turnira u odbojci i dodaje „Hoćemo da sopstvenim zalaganjem i sredstvima obnovimo teren na jezeru koji je već duže vremenski period zapušten“.

Pravila su propisana pravilima koje propisuje Beach volley savez Srbije.  Turnir se igra u muškoj i ženskoj kategoriji, 2x2. Kotizacije su 1.000din po ekipi.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se prijave na broj telefona 061 165 90 99. Prijave su otvorene do nedelje, 20. jula.

Opširnije o olimpijadi možete pročitati na klikom na link

Pročitano 3833 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 14 jul 2014 12:37
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org