Odštampajte ovu stranicu
sreda, 08 jun 2016 11:12

CirKuliranje u Vršcu

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Nevladina organizacija „Centar za razvoj regionalnog turizma i ekologije – CRRTE“, uz podršku sponzora, medija i pokrovitelja, organizovaće 18. juna u Vršcu festival pod nazivom „CirKuliranje“.
 
Festival je zamišljen kao proslava kulture življenja – šetnja od istorijske znamenitosti do rok koncerta, od izložbe fotografija do sportskog terena, od dečjeg hora do predavanja o vinu, jednom rečju – CirKuliranje.
Program će se odvijati na nekoliko lokacija, uključujući Gradski park, Dom Vojske, Vršački breg, kao i rimokatoličku crkvu Svetog Gerharda od Sangreda. 
 
Sa početkom od 10 časova u Domu Vojske, i svečanim otvaranjem u 12:30 časova u muzičkom paviljonu Gradskog parka, na CirKuliranju vas očekuju:
-Nastupi dečjih horova, mladih glumaca i muzičara
-Izložbe fotografija i salon vina
-Svetski paraglajding kup
-Promocije ekstremnih sportova i masovna biciklistička vožnja
-Salsa žurka
-Koncert orgulja
-Mini rok festival
 
Ulaz na sve programe će biti potpuno besplatan.
 
Za više informacija o učesnicima i samom festivalu posetite sajt www.cirkuliranje.com, kao i stranicu o događaju na Fejsbuku bit.do/cirkuliranje
 
CirKuliranje za cilj ima razvijanje aktivnog pristupa životu, što se može postići isključivo zajedničkim naporom mladih, umetnika, sportista, privrednika, i svih ostalih koji konkretnim primerom žele da dokažu moć i potencijal lokalne zajednice.
Vršac će 18. juna biti epicentar najzanimljivijih dešavanja u Srbiji, a Unija studenata Vršca vas poziva da CirKulirate zajedno sa nama!
 
Pročitano 3592 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 08 jun 2016 14:35