Odštampajte ovu stranicu
nedelja, 07 septembar 2014 14:26

Unija snima film "Vršačka ulična olimpijada"

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Premijera filma ,,Sportom do uspeha: Vršačka ulična olimpijada" održaće se u petak, 19. septembra u Kongresnoj dvorani centra Millennium. Unija studenata opštine Vršac ovim dokumentarcem dočaraće sugrađanima kako je izgledalo svih sedam dana Ulične olimpijade koja se odigrala od 21. do 27. jula. U filmu se pored brojnih učesnika Olimpijade, pojavljuju i volonteri, organizatori, ali i prijatelji projekta. 

,,Cilj nam je da nastavimo tradiciju organizovanja letnjih sportskih događaja i da Vršačka ulična olimpijada postane sportski brend"  navode u Uniji i dodaju da se nadaju da će sam film podstaći ljude na solidarnost, aktivizam kao i na razvoj samog sporta. 

Tehničku podršku u snimanju i montiranju filma pružili su AVP Vila i Miloš Batinić, dok je u pisanju scenarija učestvovalo više članova Unije, a najveći deo posla uradila je glavna i odgovorna urednica našeg portala Anja Babinka. Projekat snimanja filma je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta uz pomoć omladinskog resurs centra za omladinu - Inicijative mladih Opovo.

Premijera filma zakazana je za 19 časova. Ulaz će biti slobodan.

Pročitano 3508 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 25 septembar 2014 16:33
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org