Odštampajte ovu stranicu
petak, 28 novembar 2014 14:05

Vrščani organizuju svoj TV šou u pevanju

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Studio „Sound Define“ iz Vršca, televizija „Banat“ i „Flyingcam“ organizuju veliko takmičenje u pevanju „Pusti svoj glas“ za učenike srednjih škola iz Vršca i okolnih opština, koje će početi da se emituje na pomenutoj televiziji 3. januara 2015. godine.
Do sada su svoje učešće u ovom takmičenju potvrdile sve četiri srednje škole iz našeg grada (Gimnazija „Borislav Petrov Braca“, Hemijsko-medicinska škola, Školski centar „Nikola Tesla“ i Poljoprivredna škola), a očekuje se da će i srednjoškolci iz Bele Crkve i Kovina, takođe, učestvovati u ovom nadpevavanju, sa ciljem da se promovišu mladi muzički talenti.
Prva audicija će biti organizovana u četvrtak, 4. decembra, u velikom amfiteatru Gimnazije „Borislav Petrov Braca“, sa početkom u 13 časova. Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na Facebook profilu ovog takmičenja (Pusti svoj glas).
Planirano je da se na audicijama izabere oko 60 najtalentovanijih pevača iz ovog regiona (po desetak iz svake škole), koji će se kasnije takmičiti u emisijama. Emisije će se svake subote od 20 časova emitovati na regionalnoj televiziji „Banat“.
Veliko finale planirano je za 7. mart 2015. godine.
 
Preuzeto sa: eVršac.rs
Pročitano 3063 puta Poslednji put izmenjeno petak, 28 novembar 2014 14:31
Jasmina Krajovan

Četvorogodišnja devojčica izgubljena u svetu odraslih. 

 

 

jasmina.krajovan@studentivrsac.org