Odštampajte ovu stranicu
utorak, 20 maj 2014 00:00

Pozlatili se učenici Poljoprivredne škole

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Učenici treće godine smera turističkih tehničara Poljoprivredne škole "Vršac", u konkurenciji trideset škola, ostvarili su izuzetan rezultat na trećem Međunarodnom takmičenju virtualnih preduzeća u Temišvaru.

Oni su osvojili prvo mesto u profesionalnoj komunikaciji i izradi profesionalnog turističkog kataloga. Predstavili su se kroz dve učeničke virtualne kompanije, Kezwell Hotel i Turističku agenciju Time Travel.

 

Na Sajmu u Temišvaru učestvovalo je 28 učenika i profesori turističke grupe predmeta Radivojević Saša, Lekovski Sanja, Brankov Tanja, odeljenski starešina Purić Dragijana, prof. Popov Marjana kao prevodilac i v. d. direktora Starc Zdravko. Putem odabranog turističkog materijala oni su predstavili i turističke mogućnosti opštine Vršac i Srbije.

- Možemo da zaključimo da je naše učešće na 3. Međunarodnom sajmu virtualnih kompanija u potpunosti uspelo, da su učenici upoznali rad hotela i turističke agencije, da su pokazali samostalnost u radu i da su znanja i veštine primenili u praksi. Na sve nas, domaćin, Ekonomska škola „F. S. Niti“, ostavila je snažan utisak svojim gostoprimstvom i videli smo kako škola radi u drugoj zemlji, naglasio je profesor Radivojević.

On se u ime učenika i kolektiva zahvalio Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice za sufinansiranje projekta, Ženskom kreativnom centru iz Vršca za pomoć oko izrade razglenica Vršca i firmama Swisslion PJ Vršac, Roda Tours i Turističkoj organizaciji opštine Vršac za sponzorstvo.

 

Preuzeto sa sajta eVršac

Pročitano 2840 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 21 maj 2014 12:03
Anja Babinka

anja.babinka@studentivrsac.org