Odštampajte ovu stranicu
subota, 06 septembar 2014 08:57

Na univerzitetu u Novom Sadu Realizovana kampanja "centriraj karijeru"

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Novi Sad, 24.maj 2014. - U okviru Nedelje karijernih radionica koju je organizovao Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pri Univerzitetu u Novom Sadu, u okviru Tempusovog projekta „CAREERS“ održano je osam radionica na teme karijernih veština. Nedelja radionica je održana od 19. do 23. maja 2014. godine u Centralnoj zgradi Rektorata Univerziteta.

Teme radionica su bile: Asertivna komunikacija u poslovnom okruženju; Pisanje CV-ja i motivacionog pisma; Aktivno slušanje; Prezentacione veštne; Upravljanje stresom; Priprema za intervju za posao; E-učenje i dalje usavršavanje i Kreativno donošenje odluka.

U okviru događaja „Centriraj karijeru“ koji je organizovao Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pri Univerzitetu u Novom Sadu, u okviru Tempusovog projekta „CAREERS“ organizovano je pet predavanja poslodavaca na teme karijernih veština. Predavanja poslodavaca su održana od 26. do 30. maja 2014. godine u Centralnoj zgradi Rektorata Univerziteta.


Teme predavanja su bile: Liderstvo i učenje kroz čitav život; Tehnike sakupljanja podataka u maretinškim istraživanjima; Štednja i Kako da zaštite svoja prava; Donošenje odluka i Preuzmi inicijativu.

Više informacija na linku: http://www.uns.ac.rs/sr/novosti_dogadjaji/2014/0513centrirajKarijeru.pdf

 

Izvor: www.uns.ac.rs

Pročitano 2616 puta Poslednji put izmenjeno subota, 06 septembar 2014 08:59
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org