Odštampajte ovu stranicu
četvrtak, 18 septembar 2014 13:59

Pomozimo Jeleni da ponovo prohoda

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji koja će se održati 19/9 od 12h u zgradi Gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu. Povod za akciju je prikupljanje novčanih sredstava za bivšu učenicu gimnazije i našu sugrađanku Jelenu Stojanović.

Jelena Stojanovic rođena je u Vršcu. Petnaest godina aktivno je trenirala i igrala šah. Bila je đak Gimnazije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu na odeljenju za istoriju umetnosti. Kada je bila na četvrtoj godini studija u saobraćajnoj nesreći povredila je kičmu, dijagnostikovana joj je kvadriplegija i od tada je vezana za invalidska kolica. Ona je nedavno saznala da je njen oporavak moguć u jednom rehabilitacionom centru u Orlandu. sat vremena ovog tretmana košta 100 dolara, dok joj je na mesečnom nivou potreban iznost od 6000 dolara. Rezervisan je i termin u rehabilitacionom centru za 20. oktobar. Ona i njena porodica nisu u mogućnosti da finansijski obezbede potreban iznos,te se obraćaju ljudima za pomoć.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete pridružite se akciji učenika gimnazije “Borislav Petrov Braca”. Program je sledeći: koncert u velikom amfiteatru Gimnazije, šahovski turnir i stonoteniski turnir. Dođite u 12 sati. Budimo humani! Pomozimo Jeleni!

Pročitano 2704 puta Poslednji put izmenjeno četvrtak, 18 septembar 2014 14:02
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org