utorak, 05 maj 2015 14:48

Studenti Ekonomskog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju „Case Study Challenge: Inovativne biznis ideje u turizmu primenjive na regiju“

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, među kojima je i vrščanin Boris Simović, osvojili su odlično drugo mesto na međunarodnom takmičenju  „Case Study Challenge: Inovativne biznis ideje u turizmu primenjive na regiju“ Takmičenje je sastavni deo Međunarodnog kongresa studenata turizma, održanog u okviru Turizmijade.
 
Pripreme tokom kojih je ideja razvijena započele su sredinom marta. Eliminacioni krug takmičenja podrazumevao je pisanje investicionog projekta i biznis plana, a finalna prezentacija održana je 1.maja u Tivtu, tokom koje je projekat "BEE Resort" i predstavljen, sa fokusaom na finansijsku održivost hotela, odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici i prirodi, i prevazilaženje očekivanja savremenih kategorija turista inovativnim pristupima.
 
Tim Ekonomskog fakulteta čine studenti - Teodora Ilić, Jelica Đorđević (Smer Turizam i Hotelijerstvo) i Boris Simović (Smer Finansije, bankarstvo i osiguranje).
 
Najviše bodova dobijeno je po osnovu inovacije hotelskih proizvoda, unapređenje turističkog iskustva, marketing plan i finansijsku analizu uspešnosti poslovanja hotela.
Pročitano 967 puta
Mariana Fodor

mariana.fodor@studentivrsac.org

Budi u toku! :)

Prijavite se na mejling listu kako biste na vreme dobili važna obaveštenja.

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

edukacija-logo-kursevi

239x106 novi 

 

  • 1
  • 2
  • 3

parakvadvs

PricajmoOTome

OklagijaRS

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK

KulturniCentarVrsac

OpstinaVrsac

Cefix

ClickMan

iserbia

VrsacPlus

eVrsac

edukacija

ArchLAB

VrsacMOJKraj