nedelja, 04 oktobar 2015 14:31

Novi projekat – LEADERS TALK

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Unija studenata realizuje projekat pod nazivom Leaders Talk u okviru kog će biti održano predavanje 21. oktobra u 19.00 u Kulturnom Centru

Troje mladih Vrščana, Ana Janošev, Nikola Matić i Igor Gašparević, podeliće svoja znanja, iskustva i priče o uspehu, a učešće je slobodno. Cilj projekta je promovisanje međugeneracijske saradnje, motivacija mladih i informisanje o načinima stipendiranja, dodatnog stručnog usavršavanja i zapošljavanja. Nakon predavanja, publika će imati priliku da predavačima postavi pitanja, a kasnije i lično sa njima porazgovara uz posluženje. Svako od posetilaca će dobiti i informativni flajer sa 50 korisnih sajtova orijentisanih ka studentima, srednjoškolcima, stipendijama, besplatnoj onlajn edukaciji i drugim korisnim temama, sa namerom da se skrene pažnja na ogromnu ulogu koju internet može igrati u usavršavanju svakog od nas.

Za sve one koji ne budu u prilici da prisustvuju tribini, snimci će biti postavljeni na jutjubu, kao i na društvenim mrežama. Dodatna promocija biće sprovedena u okviru predavanja po srednjim školama Vršca, u kojima će takođe biti distribuirani informativni flajeri sa korisnim linkovima.

Nešto više o predavačima:

Ana Janošev je diplomirani politikolog za međunarodne odnose. Pričaće o svojim iskustvima iz Amerike i o aktivizmu u civilnom sektoru.
Igor Gašparević je student FONa, zaposlen u firmi Executive Group. Igor je i osnivač portala www.trke.rs i napominje da će tokom svom izlaganja preneti iskustva o uspešnim i neuspešnim projektima na kojima je radio.
Nikola Matić je student Učiteljskog fakulteta, poznati vršački muzičar, kompozitor i tekstopisac. Nikola je osnivač Brave heart benda i manifestaicije „Pusti svoj glas” i pričaće Vam o svojim iskustvima.

Projekat se realizuje uz podršku Resurs centra CDCS u okviru programa MLADI SU ZAKON 2015 i finansiran je od strane Ministarstva omladine i Sporta.

Vidimo se u Kulturnom centru!

Pročitano 4274 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 28 oktobar 2015 16:38
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

parakvadvs

edukacija

VAK

OklagijaRS

Cefix

ClickMan

eVrsac

TOV

VrsacPlus

KulturniCentarVrsac

iserbia

PricajmoOTome

VrsacMOJKraj

ArchLAB