petak, 05 februar 2016 18:28

Social Impact Award podržava tvoju ideju za društveno preduzetništvo

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Ukoliko želiš da promeniš svet, sada imaš i kako. Social Impact Award te poziva da postaneš deo najvećeg studentskog takmičenja na temu društvenog preduzetništva u Evropi!
Najbolji studenti će kroz ovu radionicu mati priliku da osvoje početni kapital od 1.500 evra za pokretanje sopstvenog društvenog preduzeća, ali i mentore koji će im olakšati učenje. 
 
Program se sastoji iz tri dela:
*Edukativni deo 
-Sastoji se od više od30 radionica koje će se, tokom februara, marta i aprila, održati u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu. Cilj radionica je sticanje znanja, od osnova društvenog preduzetništva, pa do biznisa spremnog za implementaciju. Prijave za radionice su otvorene i možete se prijaviti OVDE.
 
*Nakon radionica, studenti će moći da podnesu svoje ideje na konkurs za društvena preduzeća. Stručni žiri će zatim odabrati 8 finalista, koji će narednih 3 meseca sa svojim mentorom intenzivno raditi na idejama.
 
*Na kraju ovog dela, u septembru, 4 pobednika će biti izabrana. Za najbolje je ovom prilikom obezbeđen odlazak na Internacionalnu konferenciju u Beču, kao i početni kapital od 1.500 evra. 
 
Ana Janošev, jedan od organizatora ovog projekta objasnila je da smatra kako posao ne sme da se čeka, već moramo sami da ga stvorimo, da uzmemo stvar u svoje ruke. “U projekat sam se uključila jer iskreno verujem da su ovom društvu potrebna inovativna rešenja za društvene probleme. Gde bolje naći pregršt novih, drugačijih i zanimljivih ideja nego kod studenata? Ohrabrujem sve mlade ljude da se uključe u projekat, učestvuju u radionicama i pokrenu se za bolje društvo”, navodi Ana za naš portal.
 
Ako si zainteresovan i želiš da saznaš više, pa i da čuješ priče prošlogodišnjih učesnika, to možeš uraditi klikom na stranicu Social Impact Award programa
Pročitano 3436 puta

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

ClickMan

edukacija

iserbia

OpstinaVrsac

Cefix

TOV

eVrsac

ArchLAB

KulturniCentarVrsac

parakvadvs

OklagijaRS

VrsacPlus

VrsacMOJKraj

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK