Odštampajte ovu stranicu
utorak, 02 decembar 2014 13:00

Osmi festival nauke u Beogradu

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
 
U Beogradu će se u periodu od 4. do 7. decembra održati osmi tradicionalni Festival nauke. Svrha ove manifestacije je da predstavi, objasni i promoviše nauku na jednostavan i zanimljiv način svim posetiocima bez obzira na godine.
Tokom proteklih sedam godina srpski Festival nauke narastao je u najveći naučni događaj u regionu jugoistočne Evrope. Cilj Festivala nauke je da afirmiše poznate i promoviše neafirmisane naučnike sa domaćih i stranih prostora, ali i da podstiče interesovanje za nauku vrlo jednostavnom demonstracijom činjenice koliko je ona zapravo interesantna, inspirativna i  zabavna.
Festivalske karte mogu se kupiti na EVENTIM prodajnim mestima po ceni od 450 dinara, a za grupne đačke karte postoji popust- one će koštati 380 dinara. Pojedinačne ulaznice za program u SKC-u i u prostoru Galerije Narodne banke Srbije se mogu kupiti na licu mesta po ceni od 300 dinara. Za pojedine programe na Velikoj sceni Studentskog kulturnog centra neophodna je rezervacija po ceni od 100 dinara, a najmlađi posetioci ( do 5 godina)  uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu.
Festival će se održavati na tri lokacije: 
1.Zepter Expo centar, Masarikova 4;
2.Studentski kulturni centar, Kralja Milana 48;
3.Galerija Narodne banke Srbije, Nemanjina 17.
 
 
Izvor informacija: festivalnauke.org
 
Pročitano 3633 puta
Jasmina Krajovan

Četvorogodišnja devojčica izgubljena u svetu odraslih. 

 

 

jasmina.krajovan@studentivrsac.org