Odštampajte ovu stranicu
subota, 26 jul 2014 22:32

Finalni, sedmi dan „Vršačke ulične olimpijade“

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Nakon uspešnih takmičenja u odbojci na pesku,  stonom tenisu, plivanju i basketu, „Vršačka ulična olimpijada – Sportom do uspeha“ će se završiti „Uličnom trkom“ koja će se održati u nedelju, 27.07.2014. od 10h. Molimo sve učesnike da dođu između 8:30h i 9:30h radi registracije.

 Trka je duga  4.8 km, start je kod pekare „Hermes“ a finiš kod Rumunske crkve.   Nagradni fond je 20.000 i pobednike, pored novčane nagrade, očekuju i zanimljive medalje i atraktivan pehar za takmičara koji prvi prođe kroz cilj.

Ne postoji starosna granica za učešće, ideja je da se na kreativan način promoviše sportski duh i dobro raspoloženje, te pozivamo sve sugrađane da dođu u centar grada i podrže borbenost takmičara i takmičarki.

Nakon „Ulične trke“, od 11h na bini u centru grada, biće proglašenje pobednika i zatvaranje sportske fešte koja je obeležila Vršac prethodnih sedam dana.

Čestitamo i zahvaljujemo se svim učesnicima, pobednicima i publici što su učinili da zbog  naše „Vršačke ulične olimpijade“  sport makar malo zaživi u našem gradu. Vidimo se!  

Pročitano 3527 puta
Mariana Fodor

mariana.fodor@studentivrsac.org