nedelja, 28 februar 2016 16:42

Početna stranica pregledača kao motivacija

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Postoji mnogo korisnih načina da sebi prilagodite početnu stranu svog pregledača. Kada je već tako, zašto onda ne biste postavili stranicu koja će vam davati pozitivni podsticaj? Posebna motivišuća misao ili osvežavajuća fotografija mogu biti dobar izbor.

Setite se samo koliko puta dnevno pristupate pretraživaču kako biste proverili elektronsku poštu, dešavanja na društvenim mrežama ili završili neki deo svoga posla. Bloger Kosio Angelov predlaže svima da koriste početnu stranicu pregledača kao inspiraciju, ne samo kao alat.

Vaša početna stranica može da prikazuje neki motivacioni snimak. To bi isto tako mogla biti neka mudra izreka, omiljena misao ili draga fotografija. Vi sami najbolje znate šta vas najviše pokreće i svakodnevno motiviše. Budite u češćem kontaktu sa takvim detaljima tako što ćete ih postaviti kao početnu stranicu. Većina ljudi na početnoj stranici drži nešto što ima veze sa poslom – elektronsku poštu, kalendar, Google ili podrazumevanu stranicu pregledača. Takav izbor ne samo što neće doprineti vašoj sreći, već će dovesti do toga da postanete potpuno neproduktivni. Vrtlog opsesivnog proveravanja elektronske pošte, prilikom otvaranja svakog novog jezička u pregledaču, ne ostavlja mnogo prostora za inspiraciju i stvaranje.

Dakle, šta je to što vas inspiriše u ovom momentu? Ukoliko možda pokušavate da doterate svoju figuru, snimak koji prikazuje određenu vežbu može vam pomoći da ostanete na pravom putu. Ako vam je cilj da postanete osoba koja ima pozitivniji stav prema životu, pronađite podršku u pozitivnim mislima. Pouka koju one nose može vam pomoći da ostanete skoncentrisani na važne stvari. Nije važno šta je to što vas motiviše, važno je da takvim sitnicama omogućite da deluju.

 

Izvor: http://edukacija.rs/motivacija/pocetna-stranica-pregledaca-kao-motivacija

Pročitano 3382 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 28 februar 2016 16:49

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

iserbia

VrsacPlus

edukacija

KulturniCentarVrsac

PricajmoOTome

eVrsac

parakvadvs

TOV

OklagijaRS

OpstinaVrsac

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK

Cefix

ClickMan

VrsacMOJKraj