Odštampajte ovu stranicu
subota, 18 oktobar 2014 11:38

LEAD UP VRŠAC - "Mladi kao pokretači pozitivnih promena ili samo nemi posmatrači?"

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Već devetu godinu zaredom, studentska organizacija „AIESEC“ će organizovati projekat „Novi Lideri“, a tema ovogodišnjeg projekta je „Mladi kao pokretači pozitivnih promena ili samo nemi posmatrači?“ i sastojaće se iz dva dela: Konferencije Novi Lideri, koja će se održati u Beogradu 13. i 14. novembra u prostorijama Narodne banke Srbije i Lead Up-ova, događaja koji će se dešavati tokom oktobra u 15 gradova širom Srbije, među kojima se nalazi i Vršac.

Lead Up u Vršcu organizovan je u saradnji sa Unijom studenata i najavljen je za 18. oktobar u velikom amfiteatru Pedagoške akademije sa početkom od 16 časova.

Ovim projektom AIESEC teži jačanju liderstva širom Srbije kod svakog mladog čoveka, sa ciljem da ih motiviše da budu agenti pozitivnih promena u svom okruženju. Ideja je poći od mladih i inspirisati ih da razmišljaju na proaktivan način i da pokreću inicijative. Pred mladima Vršca govoriti lideri iz te lokalne zajednice ili okruženja, a to su Vladimir Vašalić, Mirko Kaldaraš, Stefan Dimitrijević i Miloš Tirnanić. Govornici će podeliti sa mladima sopstvene liderske priče, iskustvo i lične izazove na putu ka uspehu.

Pored motivacionog dela Lead Up-a koji je otvoren za sve zaintresovane mlade, biće organizovan i edukativni deo koji je namenjen predstavnicima nevladinih organizacija iz Vršca sa ciljem njihovog umrežavanja, razmene znanja i zajedničkog rada na poboljšanju njihovog okruženja.

Ovom prilikom, pozivamo sve zainteresovane mlade, koji žele da prisustvuju motivacionom delu Lead Up-a, koji će se održati 18. oktobra, sa početkom u 16 časova u Velikom amfiteatru pedagoške akademije u Vršcu, (Omladinski trg 1), da popune prijavu koja se nalazi na sledećem linku (https://docs.google.com/forms/d/1at7ss3i3_5LUA34TEW0GH7DgauByhdZ4jeEwh90nHr4/viewform).

Projekat je, i ove godine, podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike. 

Pročitano 3109 puta Poslednji put izmenjeno subota, 18 oktobar 2014 18:56
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org