utorak, 17 mart 2015 22:51

SMS akcija za pomoć ugroženim višečlanim porodicama

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe u saradnji sa kompanijama Telekom, Telenor i VIP pokrenula je 5. marta humanitarni SMS broj 7763 putem kojeg ce se prikupljati donacije za pomoc socijalno ugrozenim porodicama sa više dece u Srbiji. Cena jedne sms poruke je 100 dinara, a operateri su se odrekli svih provizija i naknada, tako da ce citav prihod biti prosledjen za pomoc porodicama i deci u sklopu akcije “Deca su nasa buducnost”.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine aktivno radi na prikupljanju donacija za pomoć socijalno ugroženim porodicama širom Balkana. Do sada, organizacija je prikupila više od 1,1 milion evra i dopremila pomoć za 1.400 porodica. Takođe, organizacija je sredinom maja 2014. godine pokrenula projekat “Borba protiv poplava” koja je za cilj imala pomoć preko 700 porodica postradalim u stravičnim poplavama u Srbiji i Republici Srpskoj.

Kompletan rad organizacije, sa detaljnim finansijskim izvestajima, dostupni su na uvid celokupnoj javnosti na zvaničnom sajtu organizacije www.srbizasrbe.org kao i na popularnoj drustvenoj mrezi Facebook koja broji preko 150.000 clanova.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe poziva sve donatore, članove i prijatelje organizacije da podrže dalji rad i planirane projekte organizacije putem novog sms sistema za doniranje na broj 7763 (u Srbiji) ili putem online platforme za doniranje www.srbizasrbe.net/donacije.

 

Pročitano 4605 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

VrsacMOJKraj

ArchLAB

edukacija

VAK

VrsacPlus

eVrsac

ClickMan

PricajmoOTome

iserbia

Cefix

OklagijaRS

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

KulturniCentarVrsac

OpstinaVrsac

TOV