nedelja, 14 septembar 2014 11:04

Besplatan račun i novi krediti za školovanje

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Sosijete ženeral banka obogatila je ponudu novim setom FLUO proizvoda i usluga za studente, kao podršku uz koju se lakše stiče željena univerzitetska diploma. Fluo paket osmišljen je sa ciljem da studentima omogući da se bolje fokusiraju na svoje prioritete i bezbrižnije studiraju rasterećeni svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja.

Studentima je namenjen besplatan paket račun u koji je uključeno korišćenje Semestro međunarodne platne kartice, elektronsko, online i telefonsko bankarstvo, kao i trajni nalog.
Studentima svih univerziteta, banka odobrava povoljne dinarske kredite za finansiranje studija. Nosioci kredita su klijenti sa platom, u većini slučajeva roditelji. Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova, jer Sosijete ženeral banka želi i na taj način da podrži edukaciju mladih u Srbiji.
Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun izabranog fakulteta prema profakturi, mladi akademci mogu da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove kao što su plaćanje ispita, kupovinu knjiga i slično.
Novina su krediti za finansiranje master studija. Prednost tog kredita je što prvi put u banci zajam može da dobije klijent, student na master studijama, koji nema primanja.
Za više informacija o Fluo proizvodima i uslugama namenjenim studentima, posetite societegenerale.rs ili pozovite besplatan broj 0800 31 31 32.

Pročitano 2982 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

eVrsac

ClickMan

Cefix

VrsacPlus

TOV

OpstinaVrsac

KulturniCentarVrsac

OklagijaRS

iserbia

PricajmoOTome

ArchLAB

edukacija

parakvadvs

VrsacMOJKraj

VAK