nedelja, 01 novembar 2015 17:42

Edison projekat vas vodi u Češku!

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Da li imate između 19 i 29 godina, nivo znanja engleskog jezika B1 i student ste? Da li želite da provedete vreme u Češkoj, promenite sredinu i upoznate nove ljude? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, Edison projekat je pravo iskustvo za vas!
 
Global Citizen program u okviru AIESEC organizacije organizuje projekat za studente u mestu Kervin, Češka.
AIESEC ovim projektom želi da promoviše volonterizam, kao i da motiviše studente da razmišljaju o budućnosti i razvoju. Cilj ovog projekta je da studentima omogući da nauče novi jezik, upoznaju mlade ljude iz različitih zemalja i da ih upozna sa češkim običajima i kulturom.
 
Edison projekat traje 6 nedelja i u toku tog perioda će student pripremati interaktivne prezentacije i radionice na temu edukacije, sporta, kulture, političke, socijalne i ekonomske situacije, istorije, geografije i turizma. Časovi su slobodni, mogu sadržati diskusije, kvizove, plesove, igrice, student ima pravo da ih sam osmisli na način za koji misli da je najefektniji. Svako će imati priliku da radi u grupi sa jos 5 studenata iz drugih zemalja, a projekat se svake nedelje održava u drugoj školi. 
 
Tokom svih 6 nedelja, polaznik neće biti sam, projekat je organizovan kako bi timski rad bio promovisan i unapređen. Studentu je obezbeđen smeštaj u porodici, stanu sa ostalim praktikantima ili studentskom domu,kao i recepcija pri dolasku i mogućnost obilaska grada i ekskurzija. 
Za više informacija o učešću na ovom i sličnim projektima, možeš da se prijaviš ovde: https://auth.aiesec.org/users/sign_i
 
Global Citizen je internacionalni program volontiranja, namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Za više detalja o ovom programu i prilikama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu http://aiesec.org.rs ili Facebook stranicu.
 
Pročitano 3059 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 15 novembar 2015 09:21

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

iserbia

OklagijaRS

ClickMan

Cefix

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

eVrsac

KulturniCentarVrsac

PricajmoOTome

VAK

parakvadvs

TOV

VrsacPlus

OpstinaVrsac

edukacija

ArchLAB