nedelja, 22 novembar 2015 18:13

Završena obuka „Budi novinar!”

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Drugi dan obuke „Budi novinar!” počeo je sa zadacima koje su pripremili Andrea Gašparević i Vladimir Vašalić, sa ciljem da učesnici provere i utvrde stečeno znanje. Nakon radionice, usledile su priče i saveti iz prakse, a potom i predavanje o ličnom brendiranju.

„Neke greške ne možete ispraviti...”  upozorava Vladimir Vašalić, dopisnik Blica i osnivač mreže informativnih portala MOJKraj.rs, uz objašnjenje: „Kada nekome iz nehata nanesete ogromnu štetu, ne možete to posle ispraviti, te zbog toga morate odoleti pritisku da objavite nešto što smatrate da nije za javnost”. Odgovarajući na pitanja publike, opisao je i stanje u medijima po pitanju cenzure i govorio o dostupnosti podataka koji su značajni za istraživačko novinarstvo.

Obuku je zatvorio Ivan Ćosić, vlasnik marketing agencije Plain&Hill, svojim predavanjem o ličnom brendiranju. „Vreme je da postanete brend!”, poručuje on i dodaje:  „Radite na sebi, gradite svoj tim i negujte svoju mrežu, radite ono što volite i volite ono što radite!”. Između ostalog, skrenuo je pažnju na veliku brzinu kojom se tržište menja i da moramo biti spremni da se svakodnevno usavršavamo kako bismo išli u korak sa njim.

Koordinator projekta, Stevan Petrov nadovezao se na poslednje predavanje: „Kao što smo imali priliku da čujemo od Ivana Ćosića, veoma je bitno da svoje znanje delimo sa drugima, jer tako obezbeđujemo da se društvo razvija.” i istakao: „Upravo je to razlog zbog kog smo organizovali ovu obuku i nadamo se da smo to i uspeli kroz interesantna predavanja i radionice”.

Iskoristićemo priliku da još jednom zahvalimo Televiziji Banat i sajtu RTV-a na medijskoj podršci, pekari „Hermes“ na donaciji u vidu posluženja za učesnike,  predstavnicima DOF-a, koji su ispratili ceo događaj i Kulturnom centru na ustupljenom prostoru.

 

Pročitano 4304 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 30 novembar 2015 09:25
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

parakvadvs

VrsacPlus

eVrsac

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

iserbia

Cefix

TOV

PricajmoOTome

OklagijaRS

KulturniCentarVrsac

ClickMan

OpstinaVrsac

VrsacMOJKraj

VAK

ArchLAB