ponedeljak, 02 februar 2015 17:38

Prvomajski party uranak - Srebrno jezero!

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Srebrno jezero jedno je od najlepših odmarališta naše zemlje, mesto do kog ne morate daleko putovati. Jezero je zapravo rečni rukavac Dunava, koji je pregrađen nasipom 1971.godine i po vrsti jezera pripada grupi veštačkih akumulacionih jezera. U popodnevnim satima kada Sunce počinje da zalazi iza Karpata, mnoštvo sunčevih zraka čine da jezero ima srebrni sjaj po tome je i dobilo ime. Prirodna hladovina i dobra klima čine da boravak na jezeru ostane upamćen. Nalazi se na lokaciji okruženoj atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir, Golubačka tvrđava i mnoga druga. Pored uređenih plaža i komfornog smeštaja jezero ima Aqua park i diskoteku pa je idealno mesto za provod.

Prijava na: 060/ 38 - 26 864

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / četvrtak, 30.april / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:
Okupljanje grupe na parkingu u bloku 42. preko puta Buvlje pijace i polazak je planiran u prepodnevnim časovima. Kratak put i brzinom svetlosti stižemo na destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12:00h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14:00h kreće prva dnevna žurka na bazenu. Nakon toga predah i prva večernja žurka, žurka otvaranja „Уранак феста“ održaće se u diskoteci Copacabana sa početkom u 22:00h. Noćenje.

2. DAN / petak, 1. maj / SREBRNO JEZERO:
U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 12:00h nastavljamo dalje, jer počinje dnevna žurka na bazenu, a tradicionalne Go2 igre bez granica počinju u 15:00h, održaće se u Aqua parku Copacabana, verujemo da će biti najbolje do sada. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike očekuju „večernje nagrade“ nastavljamo sa još jednom noćnom, već drugom po redu tematskom žurkom, koja počinje u 22:00h. Noćenje.

3. DAN / subota, 2. maj / SREBRNO JEZERO:
Trećeg dana dnevna žurka kreće ponovo u 12:00h - kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava. U 15:00h fakultativno - tročasovna dnevna žurka na brodu. Nakon završetka žurke na brodu, nastavljamo žurkom na bazenu, koja svakako nije ni prestajala. Posle kratkog predaha u 22:00h počinje treća tematska žurka. Noćenje.

4. DAN / nedelja, 3. maj / SREBRNO JEZERO - BEOGRAD:
Nakon napuštanja soba u prepodnevnim časovima, nakon toga slobodno vreme za individulane aktivnosti i u rani podnevnim časovima priprema za polazak nazad, svako ka svom gradu. Dolazak u popodnevnim časovima.

PONUDA SMEŠTAJA:
SMEŠTAJ CENA ARANŽMANA PO OSOBI: PRETPRODAJA !!! STRUKTURA CENA
Vila Anđelković 1/2, 1/4 39€
Vila Ceca 1/2, 1/3, 1/4 39€
Vila Branković 1/2, 1/3 39€
Vila Borova 1/2, 1/4, 1/6 39€
Vila Milenković 1/2, 1/3 39€
Vila Deskom 1/2, 1/3, 1/4 39€
Vila Filipović 1/2, 1/3 39€
Vila Petrović 1/3, 1/4 39€
Vila Jutro 1/2, 1/3, 1/4 49€
Vila Dunavski Cvet 1/2, 1/3 49€
Vila Brka 1/2, 1/3 49€
Vila El Barco 1/4, 1/6 49€
Hotel Srebrno Jezero 1/2, 1/3, 1/4 - pun pansion 59€

PREVOZ
Autobus iz Beograda 15€
Autobus iz Kragujevca 15€
Autobus iz Niša 15€
Autobus iz Novog Sada 20€

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

CENA ARANŽMANA U PRETPRODAJI UKLJUČUJE:
3 noćenja u navedenim smeštenim kapacitetima - najam studija/apartmana/soba
3 noćenja u Hotelu Srebrno jezero 2* sa uključenim punim pansionom,
Organizaciju putovanja u celini,
Usluge pratioca grupe, vodiča i animatora za sve vreme trajanja aranžmana.

CENA ARANŽMANA U PRETPRODAJI NE UKLJUČUJE:
Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema programu,
Doplatu za 1/2 sobu - 5 evra po osobi (obavezno plaćanje u agenciji),
Go2 narukvicu koja omogućuje ulazak na sve Go2 žurke, kao i popuste na ugostiteljske usluge,
Boravišnu taksu koja iznosi 100 dinara po noći (boravišna taksa je obavezna – plaćanje u agenciji),
Fakultativne izlete - žurka na brodu,
Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 1000 dinara prilikom rezervacije, druga rata 2000 dinara do 01/03/15, ostatak 20 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

OPIS DESTINACIJE I SMEŠTAJA:
Srebrno jezero se nalazi na oko 5 km od Velikog Gradišta, nedaleko od ušća reke Pek u Dunav, u severoistočnom delu Srbije. Nastalo je pregrađivanjem Dunavca (rukavac Dunava) kod sela Zatonje, kako bi se priobalje ramskog rita zaštitilo od podzemnih voda. Srebrno jezero ima oblik luka, zauzima površinu od 4 km2, dugačko je 14 km, široko 300 m i duboko oko 13 m. Dotok sveže vode u jezero obezbeđen je iz reke Dunav, obzirom da se nivo vode uvek održava ispod nivoa reke. Voda u Srebrnom jezeru se prirodno prečišćava, prolaskom kroz peščane dine koje vrše filtraciju vode.

VILA ANĐELKOVIĆ 2* (http://www.apartmaniandjelkovic.co.rs)
Nalazi se na 300m od centra. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/4 sobe. Sve sobe imaju zasebno kupatilo, tv, klimu.

VILA BRKA 3* (http://www.kodbrke.co.rs)
Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero.

HOTEL SREBRNO JEZERO 2* (http://www.recreatours.co.rs)
Hotel "Srebrno jezero" sa depadansom "Konak" se nalazi na 100m od Aqua Parka i direktno silazi na šetalište. U sklopu odmarališta se nalaze 240 ležaja (70 ležajeva u glavnoj zgradi, 170 ležajeva u depadansu ''Konak''). U našoj ponudi se nalaze 1/2, 1/3 i 1/4 sobe. Dodatni sadržaj hotela: parking, restoran i bar.

VILA DUNAVSKI CVET 2*
(http://www.smestajsrebrnojezero.info/restorani-na-srebrnom-jezeru/restoran-sa-prenocistem-dunavski-cvet)
Vila Dunavski cvet nudi kompletan aranžman u 12 lepo opremljenih i klimatizovanih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba je sa kupatilom i televizorom. U kompleksu vile se nalazi i restoran koji može da primi 50 gostiju. Terasa koja gleda na Dunav i Srebrno jezero ima 60 mesta. Vinoteka, u svako doba nudi preko 20 vrsta domaćih i stranih vina.

VILA DESKOM 3* (http://sztr-deskom.webs.com/)
Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

VILA BRANKOVIĆ 2* (http://www.381info.com/srebrno-jezero/privatan-smestaj/privatan-smestaj-brankovic)
Vila Branković se nalazi 300m od centra. Nov, moderan smeštaj koji poseduje 1/2 i 1/3 sobe u sklopu soba se nalazi kupatilo, wi-fi, tv i terasu. Pored pansiona nalazi se pečenjara u kojoj možete da se hranite.

VILA FILIPOVIĆ 2* (www.go2travelling.net)
Vila Filipović se nalazi na 300m od centra. Smeštajni kapaciteti vile su dvokrevetni i trokrevetni studiji lepo opremljeni. Svaka studio ima kuhinju, kupatilom i terasu.

VILA EL BARCO 3* (http://apartmani-elbarco.com/pocetna)
Vila El Barco se nalazi na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljeni su od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani i sobe, blizu trim staza, okruženi zelenilom, pružaju šansu za kompletan odmor i najprobirljivijim turistima. Turiste očekuje usluga najvišeg kvaliteta apartmani su 1/4 i 1/6 u njima se nalazi klima uređaj, plazma televizor, internet, mini bar, kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom…Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

VILA PETROVIĆ 2* (www.go2travelling.net)
Vila Petrović se nalazi na samom ulasku na Srebrno jezero, udaljeni su od kupališta 400m. Izuzetno udobni apartmani sa zajedničkom kuhinjom koje se nalazi u suterenu vile. Vila je okružena zelenilom i pružaju šansu za kompletan odmor. Svaki apartman poseduje jedan francuski ležaj i sofu na razvlačenje, klima uređaj, televizor, internet, kupatilo, Sve sobe pružaju predivan pogled i imaju terasu.

VILA JUTRO 2* (http://www.androidvodic.com/info_srebrno-jezero_wellness-i-spa-centri_spa-centar-jutro)
Vila Jutro se nalazi na 200m od glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom 1/2 sobom, dve 1/3 sobe i jedna 1/4 apartmana (kupatilo, klima uredjaj, centralno grejanje, televizor, mini bar). Vaš boravak ćemo učiniti kompletnim. Na raspolaganju vam se nalazi i katering služba, sa bogatim izborom hrane i pića.

VILA CECA 2* (www.go2travelling.net)
Vila Ceca se nalazi u glavnoj ulici na Srebrno jezeru 400m je udaljena od glavnog šetališta. Smeštajni kapaciteti vile su 1/2,1/3 i 1/4 sobe sa single ležajevima. Vila poseduje tri zajednička kupatila, jedno na spratu i dva u prizemlju, klijenti na raspolaganju imaju i zajednicku kuhinju i prostran dnevni boravak. Tokom lepih i sunčanih dana možete uzivati u prelepoj bašti.

VILA BOROVA 2* (http://www.dalekoodposla.com/ponuda--srebrno-jezero-vila-borova-najlepsi-smestaj-na-srebrnom-jezeru)
Vila Borova je udaljena 400 metara od od jezera, nalazi se u jezerskoj ulici broj 28. Smestajni kapaciteti: 1/2, 1/4 i 1/6 (svaka soba ima svoje kupatilo,TV i sobe su klimatizovne). Pored komfornih soba, na raspolaganju su Vam i brojni prateći sadržaji koji će upotpuniti Vaš odmor. Dodatne pogodnosti su parking, poseban ulaz, letnja basta, rostilj. U suturenu se nalazi zajednička kuhinja.

VILA MILENKOVIC 2* (www.go2travelling.net)
Vila Milenkovic se nalazi u glavnoj ulici Jezerska 29, na svega 200m od glavnog šetališta. Smeštajni kapaciteti vile su 1/2,1/3 sobe sa sa francuskim i odvojenim ležajevima. Vila poseduje dva zajednička kupatila, jedno na spratu i jedno u prizemlju, klijenti na raspolaganju imaju i zajedničku kuhinju i prostran dnevni boravak.
Rok za prijavljivanje je do popune mesta.

Ukoliko se putnik prijavi 20 dana pred putovanje, u obavezi je da isplati aranžman u celosti.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije..U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Max Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Max Travel” usklađeni sa YUTA standardom.

Prijava na: 060/ 38 - 26 864

Slike i snimak sa prošlogodišnjeg Uranka pogledajte ispod ove vesti :)

 

Pročitano 5630 puta
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org

Video

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

ArchLAB

OpstinaVrsac

VrsacMOJKraj

PricajmoOTome

iserbia

eVrsac

OklagijaRS

TOV

VrsacPlus

ClickMan

edukacija

KulturniCentarVrsac

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK

Cefix