utorak, 22 decembar 2015 17:30

Career from the bottle - Job your dream

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Cilj programa CAREER FROM THE BOTTLE je da zaposli talentovane mlade ljude koji nose potencijal u sebi, i razvije ih u buduće uspešne menadžere koji će voditi dalji napredak Coca-Cola Hellenic kompanije.

Šta dobijaš programom?
CAREER FROM THE BOTTLE je posao koji predstavlja ubrzani početak tvoje karijere u Coca-Cola Hellenic. Imaš kompetitivnu platu. Prosek ocena nije relevantan i svima je pružena jednaka šansa. Ovo je prilika da gradiš internacionalnu karijeru, a vrlo brzo ćeš i ti biti u ulozi da prenosiš znanje drugima.

Kako je program dizajniran?
CAREER FROM THE BOTTLE program traje 2 godine i organizovan je tako da svaka faza predstavlja viši korak u poslovima i odgovornostima, kao i viši stepen razvoja učesnika. Program počinje tako što se učesnici prvo upoznaju sa kompanijom. Zatim rade u odabranoj funkciji i dodatnim projektima, koji su od strateške važnosti za kompaniju. I na kraju projekta učesnici su zaduženi za vođenje tima i internacionalni zadatak.

Na kraju programa utvrđuje se uspeh svih učesnika na nivou top menadžmenta kompanije, gde se donose odluke o narednim koracima u Coca-Cola Hellenic sistemu.

U Coca-Cola Hellenic kompaniji svoju karijeru možete početi u različitim sektorima:

Komercijalni sektor (Prodaja, Marketing)
Lanac Snabdevanja (Proizvodnja, Logistika)
Finansije
Ljudski Resursi


Ono što treba da znate je:

Prosek nije relevantan
Ne traži se radno iskustvo (ali se možete prijaviti i ako imate radnog iskustva do 2 godine)
Poželjno je da ste diplomirali (ali ukoliko imate ne više od 5 ispita do diplomiranja, prijavite se)
Početak programa će biti kraj februara ili početak marta 2016.godine


TIPIČAN PROCES SELEKCIJE

PRIJAVA
Prvi korak pri konkurisanju je popunjavanje prijave.

ON-LINE TEST
Ukoliko zadovoljavaš kriterijume za posao, poslaće ti on-line testove na mail koji si naveo/navela u prijavi. Obrati pažnju da postoji vremensko ograničenje nakon što započneš test. Zahvaljujući ovom koraku u selekciji stiče se bolji uvid u tvoje sposobnosti.

TELEFONSKI INTERVJU
Nakon uspešno urađenih on-line testova sledi telefonski intervju u trajanju 10-15 minuta kako bi te još bolje upoznali. Kandidati i kandidatkinje koji ne prođu u naredni krug će o tome biti obavešteni putem maila, ostali će biti pozvani na assessment.

ASSESSMENT
Assessment su usmereni ka tome da procene neke opšte kompetencije i veštine koje su bitne za uspeh u kompaniji. Taj proces se sastoji od nekoliko vežbi koje su simulacije nekih realnih situacija sa kojima se zaposleni susreću svakodnevno na poslu. Ne meri nikakvo tehničko znanje, već im omogućava da vide kako se ponašaš u datim situacijama. Nema pripreme, samo budi svoj. Kandidati koji ne prođu u naredni krug će o tome biti obavešteni putem maila.

INTERVJU
Od angažmana te deli još samo uspešno realizovan intervju. To je razgovor sa 3 do 5 zaposlenih koji traje oko pola sata. Važno je da se dobro pripremiš kako bi se predstavio/la u pravom svetlu. Svi kandidati i kandidatkinje koji su bili na intervjuu će o ishodu biti obavešteni putem telefonskog poziva.

 

Preuzeto sa: http://careerfromthebottle.com/

 

Pročitano 4596 puta

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

ClickMan

OklagijaRS

VAK

edukacija

VrsacMOJKraj

Cefix

PricajmoOTome

parakvadvs

OpstinaVrsac

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

iserbia

VrsacPlus

ArchLAB

eVrsac

KulturniCentarVrsac