utorak, 11 april 2017 13:00

Seminar "The Shape of Data"

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope iz Novog Sada (EESTEC LC Novi Sad) ove godine organizuje međunarodni stručni seminar “The Shape of Data”, koji će se  održati u periodu od 14. do 21. maja 2017. godine, a na njemu će učestvovati 12 studenata sa uglednijih Univerziteta Evrope kao i 20 studenata sa Univerziteta u Novom Sadu.

Seminar je besplatan i tokom prva četiri dana, koja će biti posvećena akademskom delu, učesnici će imati priliku da sa profesorima novosadskog Univerziteta i mentorima iz vodećih IT kompanija iz Novog Sada i Beograda rade na sticanju novih i usavršavanju već postojećih znanja.

Tema predavanja je Data Science, odnosno nauka o podacima, koja u poslednjih nekoliko godina važi za jednu od najperspektivnijih i najvažnijih IT oblasti. Seminar nije namenjen isključivo za studente elektrotehnike, stoga ukoliko ste ambiciozni i želite da testirate svoje programerske veštine, ovo je pravo mesto za vas. 

Prijave za učestvovanje na seminaru će se nalaziti na sajtu radionice od 20. aprila 2017. godine.

S obzirom na to da je seminar organizovan u vidu internacionalne razmene, pored akademskog dela učesnici će imati priliku da upoznaju Novi Sad kroz razne izlete i
druženja, a tako i da steknu kontakte i nova prijateljstva sa budućim inženjerima iz raznih krajeva Evrope.

 

Udruženje studenata elektrotehnike EESTEC ima za cilj da kroz organizovanje stručnih seminara, razmena i praksi poveže studente elektrotehnike širom Evrope kao i da ih upozna sa modernim razvojem industrije i najnovijim trendovima u struci.

Organizujući 13 razmena i 10 stručnih seminara na internacionalnom nivou, ugostili su preko 300 kolega sa evropskih tehničkih univerziteta, dok je, takođe, preko 300 studenata poslato na slične događaje širom Evrope, što ih, sa oko 340 članova udruženja, svrstava među 10 najuspešnijih i najaktivnijih lokalnih komiteta.

Pročitano 2790 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 11 april 2017 13:10
Alena Delkić

Budući inženjer i dizajner. Zaljubljenik u univerzum.

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

PricajmoOTome

parakvadvs

OpstinaVrsac

ArchLAB

KulturniCentarVrsac

Cefix

VAK

ClickMan

iserbia

edukacija

eVrsac

VrsacPlus

VrsacMOJKraj

TOV

OklagijaRS