nedelja, 11 oktobar 2015 19:58

Igraj za Manju

Napisao 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
U Belexpo centru 16. i 17. oktobra održava se najveći humanitarni festival elektronske muzike u Srbiji pod nazivom Dance4Manya. 
 
Nemanja Ivanović, koji je na našoj klubskoj sceni poznatiji kao Manya i član DJ dua Calavera&Manya, boluje od teške maligne bolesti i potrebno mu je 120.000 evra da se izleči. Nemanja je trenutno u Nemačkoj, u gradu Flensburgu, gde je jedino moguće lečenje. 
 
Nemanja boluje od desmoplastičnog sinoćelijskog sarkoma. To je agresivan i redak oblik kancera koji se primarno pojavljuje kao masa u predelu abdomena. Tumor je klasifikovan kao sarkom mekog tkiva. Smatra se da spada u dečije kancere koji pretežno napadaju dečake i mlade. Ne postoje poznati faktori rizika koji su identifikovani sa ovom bolešću.
 
Sav prihod od festivala ide za Nemanjino lečenje. Jednodnevna karta košta 500, a dvodnevna 800 dinara. Karte se mogu kupiti na biletarnicama Eventima i DD Tickets-a, kao i online preko njihovih sajtova. Humanitarna fondacija Novi Beograd već uveliko prikuplja novac i to putem donacija i SMS poruka. Ukoliko želite da pomognete Manji sa simboličnom donacijom od 100 dinara, pošaljite SMS sa sadržajem 100 na 3030. Sve dodatne informacije o donacijama i računima možete naći na zvaničnom sajtu.  
 
Prvog dana festivala, u petak 16. oktobra slušaćemo domaće zvezde deep house, techno i tech muzike. Nastupaju: Marko Nastić, Gramophonedzie, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Danijel Čehranov, Zwein, John Belk, Lukai, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i mnogi drugi. 
 
Drugi dan, subota 17. oktobar, je rezervisan za komercijalniji EDM zvuk. Slušaćemo house, trance, progressive house, big room. Nastupaju najbolji domaći izvođači: The Beatshakers, Zap Me Strobe, Erick Kasell, Cavin VIviano, The Wreckage, Erik Iker, Tom Gepard, Cyber, Oakich, Divolly&Markward, Diamond Mark, Rosske, Showbiz, Stereo Republic, Mad2Mad, Matalive, Jericho Ismael, Felipe Simo, Raf i Rise&Shine. Muzikom i pozitivnom energijom borićemo se za život, za Manju. 
 
Sve dodatne informacije možete naći na Facebook stranici ZaManju kao i na zvaničnom sajtu  www.zamanju.rs .
 
Sofija Sretenović
 
Pročitano 3662 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 11 oktobar 2015 20:56
Unija studenata Vršac

Unija studenata Vršac je nevladina, neprofitna organizacija osnovana sa ciljem jačanja studentske zajednice na teritoriji opštine Vršac.

 

office@studentivrsac.org

Adresa sajta www.studentivrsac.org
  • 1
  • 2
  • 3

eVrsac

iserbia

TOV

Cefix

KulturniCentarVrsac

PricajmoOTome

ArchLAB

VAK

OklagijaRS

edukacija

VrsacMOJKraj

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

parakvadvs

VrsacPlus

ClickMan