petak, 20 februar 2015 14:03

EDUfair 2015 - A šta ćes ti da studiraš?

Napisala 
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Kako izabrati odgovarajući fakultet, šta nude domaći, a šta strani univerziteti, da li je privatni ili državni fakultet za vas, na ova i na mnoga druga pitanja budući akademci će dobiti odgovor na dvanaestom međunarodnom sajmu obrazovanja EDUfair™ 2015. Tradicionalni sajam obrazovanja, pod sloganom „A šta ćeš ti da studiraš?“, održaće se 6. i 7. marta u hotelu Crowne Plaza (ex Continental) na Novom Beogradu.
 
EDUfair™ namenjen je maturantima koji žele da nastave svoje školovanje, studentima koje interesuju master studije i stipendije, ali i visokoškolskim institucijama koje mogu da predstave svoje studije i programe. Više informacija o sajmu obrazovanja možete pronaći na sajtu www.edufair.rs.
 
Na sajmu EDUfair™ 2015, preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja predstaviće svoje studijske programe, i posetiocima će olakšati i ukazati na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja i budućih karijera. EDUfair™ je godinama verni partner i savetnik za preko 5.000 mladih ljudi koji posete sajam.
 
Zemlja počasni gost biće Austrija, koja je u saradnji sa Ministarstvom prosvete nauke i tehnološkog razvoja omogućila održavanje ovogodišnjeg sajma. Svečanom otvaranju, 6. marta, sa početkom u 12 sati, prisustvovaće i rektori, dekani, ugledni profesori i drugi predstavnici akademske zajednice.
 
Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio besplatnim radionicama namenjenim učenicima i profesorima: “Brzo čitanje”, “Brilijantno učenje”, ”Neverbalna komunikacija”, “Kako aplicirati za stipendiju”, “Studentske vize” i mnogim drugim korisnim radionicama.
 
Sve informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.edufair.rs, kao i na Facebook stranici www.facebook.com/edufairbeograd.
 
Izvor: najstudent.com
Pročitano 3207 puta
Aleksandra Zarija

Studentkinja Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Anketa

Šta vidite kao najveći problem mladih u Vršcu?

Nasilje - 16.2%
Nedostatak kulturnih sadržaja - 11.1%
Nedovoljno razvijen noćni život - 9.4%
Nedostatak mesta za rekreativne aktivnosti - 6%
Nedostatak posla/stručne prakse - 46.2%
Nedostatak neformalnih edukacija - 11.1%

Ukupno glasova: 117
Glasanje je završeno, dana : avgust 17, 2017

edukacija-logo-kursevi

Baner 231x173

 

  • 1
  • 2
  • 3

VrsacPlus

TOV

VrsacMOJKraj

Cefix

ArchLAB

ClickMan

eVrsac

iserbia

KulturniCentarVrsac

parakvadvs

OklagijaRS

edukacija

OpstinaVrsac

PokrajinskiSekretarijatZaSportIOmladinu

VAK